022471 064

Optează pentru un mod sănătos și activ de viață!

Care sunt avantajele unei piscine private?

Un mod de viata sanatos

Inotul este unul dintre cele mai bune exercitii pentru un corp sanatos, iar nivelul de stres exercitat asupra muschilor este mai redus decat la alergare, de exemplu. Fie ca vine din recomandarea medicului sau este placerea dumneavoastra de a mentine un stil de viata sanatos, inotul este sportul ideal pentru toate varstele.

 

Economie de timp

Mersul la piscina publica consuma cateva ore din ziua dumneavoastra de repaus. Avand o piscina privata, eliminati pregatirea bagajelor cu prosoape, haine de schimb si gustari, timpul pierdut cu deplasarea si cautarea unui loc de parcare, sau pentru plasarea cearsafului de plaja. Acasa, frigiderul va va tine tot timpul apa rece, gustarea proaspata si sezlongul liber.


Igiena si intimidate

Piscina privata va permite sa uramriti procesul de curatare a apei, iar tratarea apei o faceti cu substantele in care aveti incredere. O piscina in curtea sau gradina dumneavoastra poate sa va ofere si intimitatea de care aveti nevoie, fie ca vreti sa exersati o noua saritura in apa sau nu va simtiti confortabil cu privirile altor persoane.


Refugiu in fata caniculei, chiar la dumneavoastra acasa

Zilele calde de vara se topesc in apa placuta a propriei piscine. Temperaturile ridicate sunt mai usor de suportat atunci cand, in orice moment al zilei sau al noptii, puteti face o baie racoroasa si sanatoasa in propria piscina.


In fiecare zi va simtiti ca in vacanta

Dupa o zi lunga la locul de munca sau o zi plina de rezolvat treburi gospodaresti, puteti sa va luati un “concediu” binemeritat, la piscina si sa va destindeti. Si asta fara sa va deplasati de acasa. Apa va va relaxa muschii si va va pregati pentru cel mai bun si odihnitor somn.Distractie si siguranta pentru copii

Prin montarea unei piscine private in curte sau gradina, veti oferi copiilor, printre cei mai mari iubitori de apa si balaceala, un spatiu de joaca ideal, pe care il veti putea supraveghea in permanenta. In plus ve-ti fi sigur de igiena apei.


Creati o oaza in fata casei

Cu accesoriile si designul potrivit, o simpla piscina va poate transforma gradina int-o oaza eleganta: cascade,lumini variate, design individual, scari luxoase, margini pierdute si decor verde, langa marginea piscinei, pavata cu pietre atent selectate. Un vis devenit realitate.


Gazda unei petreceri memorabile

Daca va place postura de gazda, atunci piscina va fi cel mai bun aliat al dumneavoastra, mai ales in zilele cu temperaturi ridicate. Fie ca organizati o receptie eleganta sau un gratar impreuna cu prietenii si vecini, casa dumneavoastra va deveni un magnet al distractiei.

Indiferent de motivul pentru care clientii nostri optează pentru montarea unei piscine private, schimbarea este spre bine. Piscina este o investitie intr-o viata mai buna, in amintiri placute impreuna cu familia, intr-un concediu prelungit si intr-o proprietate mai valoroasă. 

Piscine Opal Succes

Parteneri
Optează pentru un mod sănătos și activ de viață!