022471 064

Sisteme de condiționare și ventilare

Întreținerea unei microclime optimale este cheia confortului în casa dumneavoastră

Pentru proiectarea sistemei de condiționare este necesar de a stabili exact ce cantitate de vapori se evaporă de pe suprafața apei. Nivelul de umiditate depinde de mai mulți factori dintre care și suprafața totală a piscine. Intervalul productivității climatizatorului pentru piscine de dimensiuni medii este de 200-2500 m3/h.

Alegerea finală ce privește utilajul folosit în sistemul de condiționare pentru o piscină în mare parte depinde de volumul de aer în încăpere și de suprafața oglinzii apei. Bineînțeles că în așa întrebări ca calculul, alegerea și montarea sistemului vă recomandăm să vă adresați la persoane specializate în domeniul dat.

Există recomandări privind crearea și menținerea în încăperea unde se află piscine a unui următorului regim:

  • Temperatura apei din piscină 26-28°С
  • Temperature aerului din încăpere 28-30°С
  • Umeditatea aerului pe timp de iarnă 50%
  • Umeditatea aerului pet imp de vară 60-70%                                                                         

Sarcina sistemului de ventilare și condiționare a aerului în piscină este de a asigura menținerea parametrilor microclimei prevăzute de normale existente și de a asigura circulația eficientă a aerului.

Pentru a îndeplini sarcina dată noi vă recomandăm utilizarea climatizatoarelor MENERGA.

Compania MENERGA mai mult de 30 de ani deține locuri prioritare printre producătorii și furnizorii de tehnică pentru piscine atît pe piața internațională cît și pe piața Republicii Moldova. Climatizatoarele acestei companii sunt destinate atît pentru piscine private cît și pentru cele publice sau alte piscine specializate pentru tratament sua relaxare. Sistemele de încredere ale companiei MENERGA și posibilitatea de a controla nivelul parametrilor în mod automat face sistema eficientă și productivă pentru un timp îndelungat și fără întreruperi.

Pentru piscinele private se recomandă instalarea climatizatoarelor MENERGA de tipul  ThermoCond Typ 19/23/29, care vor asigura menținearea parametrilor  necesari pentru înnotul confortabil și relaxant.

Pentru piscinele publice este recomandată instalarea climatizatoarelor MENERGA de tipul ThermoCond Typ 35/37/38/39, elaborate special pentru piscine de dimensiuni mari și pentru un număr mare de persoane.

 

Parteneri